Rol van de overheid per fase

Hieronder tref je de rol van de overheid die per fase gekozen kan worden. Zo zal rond Oud&Nieuw een gemeente tot 14.00 uur op Oudjaarsdag de Samenwerkende overheid zijn en tot de ochtend van Oudjaardag een Rechtmatige overheid. Je kunt ook onderstaan schema downloaden: rol overheid. Wat te doen Bespreek met elkaar waar je denkt …

lees meer

Publiec 15 jaar!

We zijn trots dat we al 15 jaar in het publieke domein diverse overheiden, uitvoeringsinstellingenen onderwijsinstellingen helpen om de communicatie-en participatie’kracht’ te vergroten. We vieren dat dit jaar groots. We gaan op volle ‘kracht‘ vooruit! Trots op ons team en klanten met wie wij mooie resultaten boeken, niet alleen met trainingen en workshops, maar ook …

lees meer

30 minuten-podcasts over communicatie

Publiec is de wereld ingedoken van podcasten. Wij hebben twee afleveringen gemaakt met bijzondere gasten. De onderwerpen die je in deze podcasts tegenkomst zijn onder andere dialoog en het online en offline onderwerp dat nu erg populair is.

lees meer

Training ‘Waan van de dag’ Rijkswaterstaat

Publiec is met Rijkswaterstaat Verkeer- en Watermanagement aan de slag gegaan met de “Waan van de dag”. Het team communicatie deed veel inzichten op hoe ze timemanagement toepassen, prioriteiten kunnen stellen en proactiever kunnen handelen.

lees meer

Heel gemeente Maassluis omgevingsbewust aan het werk

Publiec heeft op maat een traject ontwikkeld voor gemeente Maassluis zodat iedereen omgevingsbewust werkt. Dit gaat om dialoog, bewustwording, een gereedschapskist beschikbaar stellen met tools van Factor-C om met de juiste mindset aan het werk gaan!

lees meer

Een communicatieve organisatie ontwerpen

Hoe kan je de communicatiekracht van een organisatie vergroten? Communicatie in het hart van beleid. De gemeente Smallingerland durfde dit uit te proberen! Publiec adviseerde en begeleidde de gemeente om dit goed te laten verlopen.

lees meer

Communicatiekracht versterken bij waterschap

In 10 maanden tijd heeft Publiec de organisatie en het team Communicatie meegenomen in ‘omgevingsbewust werken’ en hoe je communicatie in het hart van beleid kunt brengen. Daarnaast gingen zij samen aan de slag met Factor-C. Lees snel verder!

lees meer

Onze opdrachtgevers

Wij hebben voor verschillende gemeenten, waterschappen, provincies, onderwijsinstellingen, uitvoeringsorganisaties en overheidsinstellingen door heel Nederland mooie projecten gerealiseerd. Een kleine greep uit onze opdrachtgevers: