Podcast 30 minuten communicatief de diepte in

Publiec is de wereld ingedoken van podcasten. Wij hebben twee afleveringen gemaakt met bijzondere gasten. De onderwerpen die je in deze podcasts tegenkomst zijn onder andere dialoog en het online en offline onderwerp dat nu erg populair is.

lees meer

Heel gemeente Maassluis omgevingsbewust aan het werk

Publiec heeft op maat een traject ontwikkeld voor gemeente Maassluis zodat iedereen omgevingsbewust werkt. Dit gaat om dialoog, bewustwording, een gereedschapskist beschikbaar stellen met tools van Factor-C om met de juiste mindset aan het werk gaan!

lees meer

Organisatie communicatief ontwerpen

Hoe kan je de communicatiekracht van een organisatie vergroten? Communicatie in het hart van beleid. De gemeente Smallingerland durfde dit uit te proberen! Publiec adviseerde en begeleidde de gemeente om dit goed te laten verlopen.

lees meer

Communicatiekracht versterken bij waterschap

In 10 maanden tijd heeft Publiec de organisatie en het team Communicatie meegenomen in ‘omgevingsbewust werken’ en hoe je communicatie in het hart van beleid kunt brengen. Daarnaast gingen zij samen aan de slag met Factor-C. Lees snel verder!

lees meer

Onze opdrachtgevers

Wij hebben voor verschillende gemeenten, waterschappen, provincies en overheidsinstellingen door heel Nederland mooie projecten gerealiseerd. Een kleine greep uit onze opdrachtgevers: