Communicatiekracht versterken bij waterschap

In 10 maanden tijd heeft Publiec het team Communicatie meegenomen in ‘omgevingsbewust werken’. Het team kent het gedachtegoed en Publiec bracht het samen met hen in praktijk. Ook de organisatie werd hierbij meegenomen. De relatie tussen bestuur en communicatie werd versterkt. Daarnaast gingen we samen het team aan de slag met Factor-C op diverse actuele thema’s zoals: duurzaam circulair, zwemwater, communicatieve organisatie, klimaatadaptatie, chemische waterkwaliteit. Dat deden we in combinatie met andere werkwijzen zoals SOM (Strategisch Omgevingsmanagement) en MGA (Mutual Gains Approach). Met drie bestuurders zijn we aan de slag gegaan om meer na te denken over bestuursstijl, communicatiestijl en hoe zij op hun portefeuilles kunnen sturen. De stappen van Factor-B werden hierbij gebruikt. De senior communicatieadviseurs hebben zo de communicatiestrategie voor het komend half jaar scherp in beeld.

Thecla den Hoed (senior communciatieadviseur): “Esther Holster van Publiec kwam voor mij als geroepen. Zij heeft ons team en de organisatie en mij persoonlijk een heel belangrijke positieve impuls gegeven. Esther is energiek, analytisch, vakinhoudelijk een kei, positief en duidelijk zonder daarbij de relatie uit het oog te verliezen”

 

Onze opdrachtgevers

Wij hebben voor verschillende gemeenten, waterschappen, provincies, onderwijsinstellingen, uitvoeringsorganisaties en overheidsinstellingen door heel Nederland mooie projecten gerealiseerd. Een kleine greep uit onze opdrachtgevers: