Factor-B(estuur)  voor inwerkprogramma nieuw college

Aanpak Factor-B is meer dan mediatraining

Na de lokale verkiezingen volgen nieuwe bestuurders vaak een mediatraining om snel aan de slag te gaan, met dat waarvoor de bestuurder staat. Is dit voldoende? Nee dus! Er is meer nodig om in goed gesprek met de omgeving koers uit te zetten en zaken voor elkaar te krijgen. Als  wethouder of als gedeputeerde wil je met zowel interne als externe mensen meters maken. Hen meenemen, aansluiten op wat voor hen belangrijk is, en met hen samen zaken in beweging zetten. Publiec biedt diverse hulp aan nieuwe bestuurders, zoals de aanpak Factor-B.

Communicatiekracht inzetten

Hoe zet je als bestuurder je persoonlijke bestuurs- en communicatiekracht goed in? Hoe adviseer je je bestuurder om daarmee in lijn te blijven met de maatschappelijke opgaves en de organisatie? Wat is de drive van de bestuurder en hoe helpt deze de opgaves werkelijk op weg? Hoe kan de organisatie de bestuurder helpen om dit in verbinding met de omgeving effectief te doen? Hoe agendeer je dit blijvend en structureel bij de bestuurder?

In het webinar Factor-B geven Lena en Esther een inkijkje hoe je met deze vragen om kunt gaan. Dit webinar is zeer geschikt voor de strategische adviseurs en medewerkers die dicht bij de bestuurders staan binnen een overheidsorganisatie.

Meer weten?

Lees meer over Factor-B sessies of stel je vraag via info@publiec.nl

details

Neem contact op voor mogelijke data.