Een interactief en passend programma

Het ontwerpen, organiseren en begeleiden van online (participatie) bijeenkomsten doen we graag en altijd met veel energie. Door onze ervaring kunnen wij snel schakelen en een passend programma met u bedenken en het voor u organiseren. Tijdens participatietrajecten willen gemeenten graag in gesprek met bewoners en ondernemers. Publiec begeleidt bijvoorbeeld klankbordgroepen, themagroepen en bewonersavonden. We denken ook mee over de samenstelling om zo inclusief mogelijk het proces in te gaan.

Soms is het nu eenmaal nodig dat er een 'onafhankelijke partij' de bijeenkomst begeleidt, gezien de belangen die er spelen. Wij zijn graag die partij voor uw organisatie. We bereiden in overleg een interactief en passend programma voor, zodat we aan het einde van de sessie een mooi resultaat behalen.

Aansluiten bij de genodigden door effectieve werkvormen

We besteden altijd extra aandacht aan de werkvormen. Want er zijn 1000 en 1 manieren waarop je een bijeenkomst kunt vormgeven. We kijken naar hoe we goed kunnen aansluiten op de genodigden en weten hoe we een effectieve bijeenkomst met de juiste energie kunnen organiseren. Zo wordt een bijeenkomst 'een feestje' voor de deelnemers. Daar doen wij in ieder geval ons best voor.

 

Ben je geïnteresseerd? We vertellen graag meer over (Participatie)bijeenkomsten.

Stuur ons je vraag

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.