Webinar Faciliteren van inspirerende sessies en bijeenkomsten

Tijdens de webinar ‘Faciliteren van inspirerende sessies en bijeenkomsten’ staan we stil bij diverse digitale en fysieke werkvormen en geven we een kijkje in onze training. Wil je sessies kunnen ontwikkelen en begeleiden, voor interne collega’s, bewoners en ondernemers of partners? Dit leer je tijdens onze succesvolle training ‘Inspirerende (online) bijeenkomsten en sessies faciliteren’. In het webinar …

Summercourse 2022; negen diverse workshops op zomerse locaties

Jezelf ontwikkelen in de zomer | Summercourse 2022 Juist in de zomer hebben we minder waan van de dag en is er ruimte om jezelf te ontwikkelen. Schrijf je in op een van onze interessante workshops, sessies en bijeenkomsten. Sommige bijeenkomsten zijn online en we hebben ook een aantal workshops op mooie zomerse locaties! In …

Summercourse: vergroot de communicatiekracht van je projecten (online)

Vergroot de communicatiekracht van je projecten. ‘Zit vaker op de stoel van de projectleider.’ We gaan in op de bekende stip aan de Horizon, zodat de projectdoelen en aanpak zo goed kloppen waardoor de communicatie en participatie nog beter verloopt. Dat versterkt ook jouw positie als communicatieprofessional. Maar ook het kernverhaal schut je daardoor zo …

Summercourse: Weerstand verminderen (online vanuit je tuin)

In deze workshop van twee uur leer je meer over de soorten weerstand en hoe je deze weerstand vermindert of zelfs wegneemt. De juiste volgorde van wegnemen van weerstand is daarbij ook van belang. Je maakt kennis met  verschillende technieken waarmee je weerstand vermindert. Kennis over de verschillende soorten weerstand en de weerstand verminderende technieken …

Leeratelier Advieskunst

Leren adviseren is een groeiproces dat tijd nodig heeft: reflecteren op het handelen, lezen, feedback krijgen en zorgen dat je jezelf in deze rol verder ontwikkelt door in de praktijk aan de slag te gaan. In onze leerateliers kun je werken aan jouw advieskunst in een kleine, vertrouwde groep.

‘Waan van de dag’

Een goede balans vinden tussen de waan van de dag en de strategische koers die je wilt varen.

Care voor (omgevingsbewuste) webcare

In deze (online) workshop ontdek je welke positie de afdeling webcare/webredactie heeft binnen de organisatie. Je krijgt inzicht in welke informatiestromen er zijn, waar de knelpunten zitten en wat de kracht is van de webcaremedewerkers/adviseurs.

‘Participatie in de energietransitie: zo doe je dat’

Training die ingaat op de complexiteit van participatie in de energietransitie. Je leert hoe je met je collega’s, bestuurders, bewoners, ondernemers en initiatiefnemers het energievraagstuk aanpakt.

Workshop ‘Omgaan met weerstand’

In deze workshop van twee uur leer je meer over de soorten weerstand en hoe je deze weerstand vermindert of zelfs wegneemt.

Training Factor-C: omgevingsbewust werken

Factor-C helpt om de communicatiekracht te vergroten en zo beter en gedragen beleid te maken. En om participatieprocessen soepel en zorgvuldig te doorlopen.

Webinar (gratis) ‘Factor-P(articipatie)’

In dit webinar maak je kennis met de Cascade, een onderdeel van de leergang ‘Factor-P(articipatie); daar is toch iedereen van?’. Deze leergang biedt een werkwijze die de beleidsmedewerkers, projectleiders en communicatieprofessionals een stap verder brengt in participatie.