Monika Rouw over de leergang faciliteren

Monika Rouw over de Leergang Faciliteren: ‘Fijn dat ik digitaal aanwezig kon zijn’

De Leergang Faciliteren vond plaats in de Machinehal van het Vakwerkhuis in Delft. Monika koos er voor om, na aanscherping van de coronamaatregelen, de training digitaal bij te wonen. Monika is strategisch communicatieadviseur bij Regio West-Brabant en vertelt graag over deze moderne ervaring.

,,Ik wilde de training volgen omdat ik graag handvatten en inspiratie wilde voor het faciliteren van inspirerende sessies en bijeenkomsten in onze regio. Het meest waardevolle dat ik geleerd heb is een bijeenkomst te ontwerpen op basis van een bouwplan.”

Online aanwezig

,,Ik vond het fijn dat ik online/digitaal aanwezig kon zijn en had het gevoel dat ik er écht bij was. Dit kwam door de betrokkenheid van de andere deelnemers en de trainers die erg hun best deden om deze hybride vorm te laten slagen.’’

Aanbeveling

,,De training is nuttig voor iedereen die op zoek is naar passende werkvormen om inspirerende werksessies en (online) vergaderingen te faciliteren. Ik kan deze training van harte aanbevelen! De trainers hebben veel ervaring en laten geen kans onbenut om je aan de slag te laten gaan in de praktijk!’’

Ook in de Publiec nieuwsbrief of op de website over een training en jouw achtergrond vertellen? Leuk! Mail naar: info@publiec.nl.