7 maart 2024 in Utrecht

Op 7 maart hebben we ons ondergedompeld in het verhaal en in de Werven en Kluizen in Utrecht. Hieronder tref je de presentaties en de foto’s van deze interessante dag!

In de ochtend zijn we aan de slag gegaan met ons te verdiepen in het doorgronden van de ‘Kritiek’, zoals we die toepassen in Factor-C.

Verdiep de kritiek voor een boodschap die beter aansluit

 

Tijdens de lunch zijn we naar het informatiecentrum van de Wervengebied gewandeld in twee groepen, onder begeleiding van de twee betrokken communicatie mensen, die ons uitgebreid vertelde over het verhaal hierachter. Na een korte toelichting in het informatiecentrum door de programmamanager, lichtte het team Communicatie ons toe hoe ze tot een Messagehouse zijn gekomen, hoe ze dat toepasten en hoe goed ze dit in de praktijk werkt. We konden het werk aan de Werven ook in de kelders bekijken.

Hierbij tref je de powerpoint van Utrecht: Utrecht werkt aan de werven-van message house naar content

 

 

 

Onze opdrachtgevers

Wij hebben voor verschillende gemeenten, waterschappen, provincies, onderwijsinstellingen, uitvoeringsorganisaties en overheidsinstellingen door heel Nederland mooie projecten gerealiseerd. Een kleine greep uit onze opdrachtgevers: